Program : L-V: 8.00-20.00
  Telefon : 0726.366.370

In 28 IULIE 2013 a fost incheiat programul „ZILELE PROTECTIEI SOLARE”

Programul a avut ca obiectiv depistarea precoce a cancerului de piele. Pe parcursul derularii programului „ZILELE PROTECTIEI SOLARE” Centrul Medical ROM MED 2000 , a oferit consultatii si dermatoscopii GRATUITE.
Au beneficiat de consult clinic si dermatoscopic GRATUIT 71 de pacienti. Au fost persoane cu varsta cuprinsa intre 7 si 82 de ani, elevi, studenti, salariati, pensionari, persoane din Bucuresti si din provincie.

Este de apreciat faptul ca tot mai multi oameni incep sa inteleaga rolul controlului periodic al leziunilor cutanate pe o parte, efectul nociv al radiatiilor solare si modul al fotoprotectiei pe de alta parte.

Din fericire nu au fost descoperite leziuni precanceroase si mai ales nu au fost diagnosticate cancere cutanate. Au fost diagnosticate insa nevi (alunite) ce impun un control clinic si dermatoscopic la 6 luni sau la 1 an.
Ii multumim firmei Rosh – Posse pentru increderea acordata si speram ca acesta a fost doar inceputul unei bune colaborari.
Multumim dnei Doctor RUSU ALICE.

Multumim pacientilor pentru ca ne-au ales si ii asteptam cu drag si profesionalism si in continuare, reamintind inalta calificare si profesionalismul medicilor nostrii, ce lucreaza si in marile spitale bucurestene.
Pentru a nu neglija o problema de acest gen, care va nelinisteste, va invitam in continuare in Clinica noastra, oferindu-va urmatorul pachet medical:
Consultatie + GRATUIT dermatoscopie.

Lasă un răspuns

CLOSE
CLOSE